Kampmann Webinar - Rješenja klimatizacije u povijesnim zgradama Objavljeno: 09. 06. 2024 - 9:09

Pozivamo vas na sljedeći besplatni Webinar na temu - Rješenja klimatizacije u povijesnim zgradama.

Očuvanje povijesnih građevina naša je zajednička dužnost i izazov. Dotična arhitektura zgrada kao npr. crkve, palače, dvorci i tvornice postavljaju prepreke kojima se moramo prilagoditi. Tipično je malo prostora za HVAC instalaciju i ništa se ne smije vidljivo mijenjati. Kod određenih zgrade situacija pri zastiäenosti isih dovodi do još strožih ograničenja. Ipak, te zgrade trebaju grijanje ili klimatizaciju, ili oboje.

Saznajte kako se mogu ispuniti jedinstveni zahtjevi u revitalizaciji povijesnih spomenika. Bilo da se građevinska tehnika ugrađuje u pod, na zid, ispod stropa ili u spušteni strop, ovaj webinar pomoći će vam da odaberete pravo rješenje klimatizacije.

Vaše prednosti:

  • Proširite svoje znanje o tome kako očuvati povijesni integritet starih zgrada uz implementaciju modernih HVAC sustava.
  • Saznajte više o prilagođenim rješenjima za klimatizaciju koja zadovoljavaju zahtjeve za diskretnom ugradnjom i lakim održavanjem koje povijesne građevinske strukture podrazumijevaju, kao i potrebe korisnika zgrada za ugodnom unutarnjom klimom uz visoku energetsku učinkovitost i nisku razinu buke.
  • Shvatite načine revitalizacije naslijeđa bez odricanja od najsuvremenije građevinske tehnologije.
  • Veselim se vašem sudjelovanju! Registrirajte se sada, sudjelovanje je besplatno!

KADA? 19.06.2024. 14:00-15:00
GDJE? Online
CIJENA? Besplatno!
PRIJAVITE SE ovdje

PREDAVAČ:  Leo Eckart, senior menadžer međunarodnih projekata u Kampmann grupi

  Novosti - Sve