Sudjelovanje na 22. Međunarodnom sajmu SASO 2018. Objavljeno: 30. 10. 2018 - 1:26

Tradicionalni 22. međunarodni sajam SASO 2018., koji se održavao u Splitu od 24. do 27. listopada, ove godine bio je najuspješniji u posljednjem desetljeću te je po broju izlagača i interesu posjetitelja za ulaganje u graditeljstvo, dosegao brojke iz svojih najboljih godina.

Iako su komunikacijske tehnologije uznapredovale i sve nam je dostupno na svakom mjestu i u svakom trenutku, osobni kontakt u poslovnom svijetu ništa ne može zamijeniti.

Sajam SASO 2018 okupio je 883 brenda izlagača i suizlagača iz osam europskih zemalja. Sajam je tijekom četiri radna dana posjetilo više tisuća posjetitelja, a zabilježen je i veći broj organiziranih, skupnih posjeta.

TDC je na sajmu izlagao Kampmann, Burda i Sonniger proizvode s naglaskom na Kampmannov Katherm QK nano i Burda infracrvene grijalice.

Na sajmu je bila velika cirkulacija i zanimanje ljudi. Na našem štandu su se okupljali uglavnom projektanti i ugostitelji, ali i ostala javnost koju je privukao zanimljiv dizajn Katherma QK nano. Osim atraktivnog dizajna, proizvod je zainteresirao posjetitelje zbog nečujanog, tihog kao šapat tangencijalnog EC ventilatora koji uravnotežuje distribuciju zraka duž cijelog konvektora, rezultirajući s visokim toplinskim učinima pri niskoj emisiji buke.

Prednost je i popust od 15% na infracrvene grijalice, kojega smo pripremili samo za sajam SASO. Uz njega, besplatno smo dijelili Kampmann promotivne kemijske olovke i privjeske za ključeve te kataloge o proizvodima.

Kako je bilo na sajmu možete vidjeti i u našoj galeriji fotografija!

Galerija slika:

  Novosti - Sve