GUARD ONE- Plug & Play Zračna zavjesa Objavljeno: 16. 07. 2023 - 11:38

Zadovoljstvo nam je najaviti novi Sonniger proizvod - GUARD ONE – komercijalnu zračnu zavjesu namijenjenu zaštiti vrata u malim poslovnim zgradama. GUARD ONE je posebno dizajnirana za "cost/budget orijentirane" projekte poput malih trgovina, kafića, trgovina namirnicama i pekarnica. Neograničen je broj malih objekata u kojima se može postaviti GUARD ONE!


 

Glavne karakteristike zračne zavjese GUARD ONE:

  • Plug and Play – GUARD ONE baziran na 230 V napajanju također je opremljen “plug-in” električnom žicom, tako da ga je moguće instalirati i od strane krajnjeg korisnika. Osim priključka na električnu utičnicu nije potrebna nikakva druga električna instalacija! Montažni nosači također su uključeni u isporuku.
  • GUARD ONE je opremljen "ugrađenim" automatskim elementima. Možete koristiti gumb za uključivanje/isključivanje, gumb za promjenu brzine i gumb za uključivanje/isključivanje senzora kretanja za potpunu kontrolu rada zračne zavjese.
  • “Ugrađeni” senzor pokreta omogućuje samostalno pokretanje jedinice kada se netko približi području vrata. Također možete deaktivirati senzor kretanja klikom na ugrađeni prekidač (u tom slučaju jedinica će raditi puno radno vrijeme)
  • Kompaktan i jedinstven dizajn – duljina od 1 metra, visina od samo 15 cm i vrlo mala težina čine GUARD ONE najkompaktnijim dizajnom trenutno dostupnim na tržištu! U isto vrijeme dobivate jake tehničke rezultate koji omogućuju zaštitu vrata do 2,9 m ugradne visine
  • Atraktivna razina nabavne cijene GUARD ONE-a omogućuje vam da kreirate svoju politiku cijena i osigurate odgovarajuću profitabilnost

U nastavku pogledajte materijale - GUARD ONE Tehnički priručnik

Slobodno nam pošaljite svoje prve narudžbe za GUARD ONE, već sada je moguće kupiti pojedinačne jedinice za potrebe testiranja i prezentacije, ali i za prve projekte!
Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju,
 

Preuzmite dokument:

  2023_en_guard_one_brochure.pdf   (1.48 MB)
 
  Novosti - Sve