ISH sajam 2019. - grijanje, klimatizacija i hlađenje Objavljeno: 29. 01. 2019 - 10:11

ISH sajam je jedan od najvećih sajmova na svijetu na temu grijanja, klimatizacije i hlađenja.

Održava se svake dvije godine na površini od 260.000 četvornih metara, a svoje proizvode izlaže više od 2000 izlagača iz 63 zemlje. Na sajmu je organiziran niz stručnih skupova, savjetovanja, predavanja te okruglih stolova. 

Ove godine se sajam održava u razdoblju od 11.-15.03.2019. u Frankurtu na Majni

Na sajmu će sudjelovati i partneri TDC d.o.o. - Kampmann, Burda i Sonniger. 

Kampman je jedna od vodećih tvrtki u HVAC industriji. Njemački proizvozač sustava za grijanje, hlađenje i ventilaciju izlagat će u dvorani 8.0, a izložbeni prostor i stručne Kampmann izlagače možete pronaći na broju A81 i A95. Glavna zvijezda je Katherm HK - Podni ventilokonvektor, izvrsni konvektor koji osigurava grijanje, hlađenje i ventilaciju. 

Kampmann na sajmu predstavlja i rješenje za topli zrak za prostorije s visokim stropovima, Top Grijač zraka s EC tehnologijom koja štedi energiju, iznimno tihe Venkon ventilokonvektore i KaDeck klimatizaciju za urede

Burda, proizvođač infracrvenih grijalica i grijačih panela, te će na sajmu predstaviti novi HEAT & SOUND s visokokvalitetnim modulima zvučnika koji predstavljaju dodatak grijalicama uz savršen zvuk u svim područjima. Burda će izlagati u dvorani 11.1, na broju izložbenog prostora E91

Poljski Sonniger je proizvođač koncentriran na proizvodnju grijača zraka i zračnih zavjesa. Na ISH sajmu će se predstavljati s proizvodima kao što su GUARD zračna zavjesa kojoj je glavni cilj održavanje zaštitne barijere na ulazu u zgrade, HEATER vodenim grijačimaGUARDPRO linijom profesionalnih uređaja namijenjenih zaštiti industrijskih objekata od gubitka toplinske energije. 

Sonnigerovi predstavnici i proizvodi Vas čekaju u dvorani 8.0 na broju F95. 

Više informacija o sajmu možete pronaći na službenoj ISH stranici.


 

  Novosti - Sve