Kampmann Webinar - Proračuni rashladnog opterećenja Objavljeno: 13. 11. 2023 - 9:00

Pozivamo vas na sljedeći besplatni Webinar o Proračunima rashladnog opterećenja.

Jeste li zainteresirani zadubiti se u svijet proračuna rashladnog opterećenja, posebno za dizajn sustava klimatizacije? Naš nadolazeći webinar nudi priliku da steknete sveobuhvatno razumijevanje ovog ključnog aspekta.

Istraži - Otkrij - Izračunaj
• Razumijevanje VDI 2078: Pružit ćemo detaljan pregled Uredbe VDI 2078, koja ocrtava postupak za izračun toplinskog opterećenja i sobne temperature. Ovaj propis, koji je uspostavilo Udruženje njemačkih inženjera (VDI), postavlja temelj za točne izračune rashladnog opterećenja.
• Dekonstrukcija rashladnih opterećenja: Istražite komponente rashladnih opterećenja, uključujući vanjske čimbenike kao što je prijenos topline iz susjednih prostorija, zračenje topline kroz prozore i unutarnje čimbenike kao što su toplinske emisije od osoba, rasvjeta, strojevi i kemijske reakcije. Steknite uvid u složenosti koje pridonose rashladnom opterećenju prostorije.
• Pojednostavljeni približni izračun: Otkrijte alternativu zamršenim računalnim simulacijama. Upoznat ćemo vas s približnom metodom izračuna temeljenom na starijoj verziji VDI 2078, dostupnoj putem alata za izračun na našoj web stranici. Ova metoda nudi preciznije rezultate u usporedbi s grubim procjenama, bez potrebe za skupim profesionalnim softverom

KADA? utorak, 21.11.2023. u 10:00 h
GDJE? Online
CIJENA? Besplatno!
PRIJAVITE SE ovdje

PREDAVAČ:  Leo Eckard, Voditelj međunarodnih projekata

  Novosti - Sve