TDC d.o.o. je hrvatska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu i predstavništvom u Njemačkoj. Bavimo se montažom dizala, prodajom sustava grijanja, hlađenja i ventilacije te projektiranjem i nadzorom.

Tvrtka je osnovana 1990. godine te od tada je redovno širila svoje djelatnosti. Svoju djelatnost je započela iste godine zastupanjem inozemnih poduzeća na području Republike Hrvatske.

U prvim širenjima djelatnosti tvrtka je proširena aktivnostima vezanim uz projektantske poslove i poslove nadzora - izrada arhitektonskih i građevinskih projekata kao i izrada projekata strojarskih, vodovodnih, kanalizacijskih i električnih instalacija.

Od 1999. godine je osnovano predstavništvo u SR Njemačkoj te se aktivnost poduzeća proširuje na poslove u svezi montaže i održavanja transportnih sustava (dizala, pokretnih stepenica i sl.). Svoju aktivnost na tom području poduzeće zasniva na vrlo velikom iskustvu koje su djelatnici poduzeća stekli svojom dosadašnjom, višegodišnjom i vrlo uspješnom aktivnošću na području S.R.Njemačke kao i na domaćem tržištu.

Nadalje 2005. godine poslovanje se iznova širi te postajemo ovlašteni partner i generalni uvoznik proizvoda firme Kampmann GmbH, Lingen, SR Njemačka, za područje Republike Hrvatske kao i naknadno za područje Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

TDC d.o.o. tu ne staje, nego svoje poslovanje nastavlja i dalje širiti te od 2016. godine postajemo zastupnik tvrtke BURDA PerfectClime (BURDA WorldwideTechnologies GmbH) koja je lider na području infracrvene tehnologije te u svojoj ponudi nudimo BURDA infracrvene grijalice i grijače panele.

Također ugovaramo i zastupstvo sa tvrtkom SONNIGER Polska Sp. z o.o. Sp. k. koja je br.1 u Europi  kao proizvođač modernih, ekoloških i optimalno odabranih uređaja  za tržište industrijskog grijanja. Specijalizirani su na području grijača zraka i zračnih zavjesa koji su od 2018. i u našoj ponudi proizvoda. 

Tvrka Kampmann GmbH je jedan od vodećih i najstarijih proizvođača uređaja i opreme koja se ugrađuje i primjenjuje u područjima grijanja-hlađenja-klimatizacije-ventilacije.

Referentna lista projekata koji su proizašli iz suradnje TDC d.o.o. i Kampmann GmbH govori najviše u korist kvalitete njihovih proizvoda.