Perfect Clime

Izuzetan proizvod - Grijanje i Hlađenje u jednom!

PERFECTCLIME® TERM i SMART
Prvi koncept grijanja i hlađenja s infracrvenom tehnologijom kratkih valova kombinirano u jednoj grijalici - patentirana od BURDA PerfectClime.

Udobna, trenutna toplina ili osvježavajući hladan zrak rezultira savršenom temperaturom, uvijek i svugdje. TERM 2000 i SMART 2000 IP24, zajamčena toplina dodirivanjem gumba i superfini sustav hlađenja.

PERFECTCLIME® dostupan je samo od BURDA!
Pod optimalnim uvjetima, percipirana temperatura može biti do 15 stupnjeva Celzija (s rashladnim mlaznicama) i povećana do 10 stupnjeva celzija (s cijevima za grijanje)!

I imamo savršeno rješenje za rasvjetu! Svi PERFECTCLIME® TERM L & H modeli opremljeni su fiksnom ili rotirajućom halogenom rasvjetom. PERFECTCLIME grijači za vanjska područja su otporni na vremenske utjecaje i izdržljivi, a njihov bezvremenski elegantni dizajn lijepo se usklađuje s okolinom.

Potrebno je 60 bara tlaka, budući da se voda atomizira u fine molekule s visokim tlakom. Time se izbjegava stvaranje kapljica, tako da ljudi i objekti nisu prekriveni maglom ili čak mokri. Čim se aktiviraju mlaznice za rashlađivanje, kratko se prskaju, što snižava temperaturu u sekundama i daje osvježavajući učinak.

 

TERM 2000 IP67 PERFECTCLIME

Grijalica 2u1 - Grijanje i Hlađenje
VIŠE

TERM 2000 L&H IP65 PERFECTCLIME®

Grijalica 3u1 - Grijanje, Hlađenje & Rasvjeta
VIŠE