Bluetooth aplikacija

Nova generacija Bluetooth grijačima

Kontrola kućanstva s Bluetooth infracrvenim grijačima za unutarnje i vanjske prostore
Nove Bluetooth grijalice temelje se na provjerenim grijačima TERM 2000 i SMART serije, koji se mogu koristiti u zatvorenim i na otvorenim prostorima. Opremljene Bluetooth sučeljem, novi grijalice BT mogu se kontrolirati lako i bežično pomoću vašeg pametnog telefona ili tableta. Prateća BURDA APP kompatibilna je sa svim iOS i Android uređajima, a dostupan je za besplatan preuzimanje. Osim bežične kontrole pomoću aplikacije smartphoneom, Bluetooth grijalice mogu se upravljati dokazanim infracrvenim daljinskim upravljačem (raspon od 6 metara) kao i obično, ili ručno, s integriranom sklopkom na uređaju. Infracrveni daljinski upravljač je Unicode i kompatibilan je sa svim BURDA Bluetooth grijalicama. Pomoću ugrađene sklopke uređaja grijači se mogu uključiti i isključiti ili regulirani jednostavno pritiskanjem kontrolnih tipki više puta.

Bluetooth grijalice - sve prednosti na prvi pogled
S rasponom od najviše 15 metara, BURDA APP može regulirati do osam infracrvenih grijalica pojedinačno. I to ne zahtijeva vizualni kontakt između pametnog telefona i grijalice, budući da se podaci mogu čak prenijeti preko zida.
Sve BURDA Bluetooth grijalice mogu se kontrolirati. uključiti i isključiti putem aplikacije, s jednog sučelja (pametnog telefona ili tableta). Možete programirati do osam Burda grijalica u kontrolama aplikacije, imenovati ih pojedinačno za praktičnost i upravljati njima pojedinačno ili istodobno.
Osim beskonačno promjenjive regulacije topline, možete podesiti osjetljivost nagiba grijača preko softvera. Grijalica ima i sigurnosno gašenje, zbog sigurnosnih razloga, na primjer, ako padne ili ako se nešto sruši na nju.
Pomoću funkcije TIMER aplikacije možete programirati sve vaše grijalice s infracrvenim zrakama na jednostavan i udoban način u željeno vrijeme.
BURDA APP kompatibilan je sa svim iOS i Android uređajima.

 

TERM 2000 IP67 Bluetooth

Grijalice sa pametnim Bluetooth upravljanjem
VIŠE

Smart IP24 Bluetooth

Grijalica sa daljinskim upravljanjem
VIŠE