PERFECTCLIME® TERM 2000 IP67 - model koji dolazi s jednom ili dvije cijevi za hlađenje koje su pričvršćene na obje strane čvrstog, poliranog aluminijskog kućišta.

Vodootporna grijalica za grijanja i hlađenja varira od 1,0 kW do 1,65 kW do 2,0 kW.

TERM 2000 IP67 dolazi u ULTRA LOW GLARE verziji s 80 posto manje crveno svjetlo.

 

PERFECTCLIME® dostupan je samo od BURDA!
Pod optimalnim uvjetima, percipirana temperatura može biti do 15 stupnjeva Celzija (s rashladnim mlaznicama) i povećana do 10 stupnjeva Celzija (s cijevima za grijanje)!

Za postupak pokretanja s pumpom i opskrbnim vodovima, nudimo Vam veliki izbor proizvoda. Temperatura i vrijeme rada mogu se kontrolirati korištenjem našeg CONTROL centra. U tom slučaju odaberite model s Hirschmannovim utikačem.

 
 
  • UPCRCA150V - jedna mlaznica & jedna grijalica 2,0 kW, polirani aluminij, dimenzije 65 x 9,5 x 12,5, težine 2,7 kg, za područje 14-16 qm
  • UPCRCA150V2 - dvije mlaznice & jedna grijalica 2,0 kW, polirani aluminij, dimenzije 70 x 9,5 x 12,5, težine 2,9 kg, za područje 14-16  
 

PERFECTCLIME® DODATNA OPREMA

Prije nego što se PERFECTCLIME® grijalica može ugraditi potreban je priključak vode. Voda se pumpa u crpku gdje je projektirana kao rashladna mlaznica za tlak od 60 bara. PERFECTCLIME® pribor uključuje pumpe i instalacijske zahtjeve za sustav za zamagljivanje, kao i zamjenske dijelove i pribor za tehnički glatko hlađenje.

KONTROLA

Dimmer, senzori pokreta i naša nova BURDA App za udoban i ekonomičan rad grijalice nadopunjuju naš asortiman dodataka CONTROL.

DODACI

Jeste li u potrazi za načinom da instalirate naš sustav u kratkom vremenu, i tako ga brzo sastaviti i rastaviti? Tada je naš asortiman stezanja je pravi izbor za siguran položaj i brzu montažu.